Najava dogadjaja za 4. Februar 2016 godine

- Ministar zdravlja Ismet Rahmani, šef kancelarije SZO na Kosovu Skender Sulja i šef Nacionalnog odbora za kontrolu raka, Suzana Mandžuka-Kerliu održaće konferenciju za štampu u Prištini na kojoj će govoriti o važnosti  Svetskog dana protiv raka. (Zgrada Ministarstva zdravlja, 10:00)

- Ministar finansija, Avdulah Hoti i direktor Poreske uprave Kosova, Sakip Imeri održaće konferenciju za novinare u Prištini. (Centralna kancelarija PUK, 10:00)

- Institut za razvoj politika u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja, organizuje okrugli sto u Prištini pod nazivom "stručno usavršavanje na Kosovu…" (Hotel Sirius, 10:00)

- Kosovski demokratski institut / Transparensi internešenel Kosovo domaćin je regionalne konferencije u Prištini  na temu "Institucionalni mehanizmi u borbi protiv korupcije". (Hotel Sirius, 10:00)

- Radna grupa za kontrolu raka na Kosovu posetiće decu obolelu od raka u Prištini kako bi dali moralnu podršku ovoj osetljivoj kategoriji  kosovskog društva. (Odeljenje za dečju hematologiju klinike u Prištini, 10:30)

- Sastanak Odbora za unutrašnje poslove, bezbednost i nadgledanje Kosovskih bezbednosnih snaga na kojem će biti razmatra plan rada Komisije za 2016 (Skupština Kosova, Soba S-1, 11:00)

- Kosovska fondacija za otvoreno društvo i Fondacija za otvoreno društvo u Bosni i Hercegovini organizuju raspravu o liberalizaciji viznog režima između Kosova i Bosne i Hercegovine. (Hotel Ulpiana u Gračanici, 11:00)

- Onkološka asocijacija Kosova u saradnji sa Klinikom za onkologiju KBC-a u Prištini organizuje za novinare informativni sastanak o bolesti raka. (Klinika za onkologiju u KBC, 12:00)

- Radna grupa za kontrolu raka na Kosovu će otvoriti štand sa lecima u centru Prištine kako bi animirali prolaznike, sa ciljem podizanja svesti stanovništva. (Trg Majke Tereze, 12:00)

-  Premijer Isa Mustafa učestvuje na sastanku, koji je organizovan u Pristini od strane predstavnika Kluba proizvođača Kosova, ( Hotel Emerald, 12:00 )
 
- Pokret Samoopredeljenje organizuje okrugli sto u Prištini na temu: "Kosovo A i Novo Kosovo - problemi, rešenja i finansiranje." (Hotel Sirius, 14:00)

- Premijer Isa Mustafa, na sastanku sa vrhovnim komandantom NATO-a, generalom Philip M. Breedlove. ( zgrada Vlade, 16:00 )

- Predsednica Kosova, Atifete Jahjaga, primiće  u Prištini vrhovnog komandanta NATO-a, generala Filipa M. Breedlova. (Kabinet predsednice C-101, 16:30)

- Vrhovni komandanta savezničkih snaga za Evropu, general Filipom Breedlove i komandant KFOR-a general-major, Guglielmo Luiđi Miglietta održaće u Prištini konferenciju za novinare povodom operativne misije KFOR-a i NATO-a na Kosovu. (Štab KFOR-a, kamp "Filmski grad", 17:45)


Tagovi: |

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio