Najava dogadjaja za 8. februar 2016. godine

- Kosovska predsednica Atifete Jahjaga orgnizuje u Prištini zajednički sastanak sa vodjama političkih parlamentarnih stranaka, kako bi razgovarali o prevazilaženju nastalog stanja na Kosovu. (Kabinet predsednice, C-101,  9:00 časova)

- Kosovski ministar finansija Avdulah Hoti i ambasador Savezne Republike Nemačke na Kosovu Angelika Viets , potpisaće u Prištini sporazum za tehničku saradnju 2014. i 2015. godine, (Zgrada Vlade Kosova , 11. Sprat, sala za konferencije, 11:00 časova)

- Prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Kosova, Hašim Tači ima u Prištini bilateralni sastanak sa ministrom inostranih poslova Makedonije, Nikolom Poposkim. Nakon sastanka, u sali za novinare, P 32, u zgradi Vlade, Tači i ministar inostranih poslova Makedonije Poposki će potpisati sporazum o uslovima putovanja za građane Kosova i Makedonije, kao i Protokol o načinu izgradnje i otvaranja novog zajedničkog drumskog graničnog prelaza Belanovce- Stančić. ( Zgrada Vlade, u 11:30 časova.)

- Demokratija za razvoj ( D4D ) i Međunarodna fondacija za izborni sistem ( IFES ), predstavljaju u Prištini izveštaj "Uključivanje žena u organima upravljanja na izborima na Kosovu", koji je objavio IFES i " Priručnik za ravnopravnost polova na izborima", u izdanju D4D. ( Hotel Sirius , 14:00 časova)

- Sednica Pokrajinskog odbora Srpske napredne stranke Kosova i Metohije u sali Centra za kulturu "Sava Dečanac" u Leposaviću. Sednici će prisustvovati i član Predsedništva SNS-a Marko Đurić, potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Luka Petrović i član Izvršnog odbora SNS-a Zoran Milojević. Početak sastanka otvoren je za snimatelje i fotoreportere, a po završetku sednice predviđene su izjave za medije.  ( Centar za kulturu "Sava Dečanac" u Leposaviću, u 16:00 časova )


Tagovi: |

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio