Zlatan: Budućnost je napisana, a odluka doneta

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih centarfora sveta, kaže da je već doneo odluku o svojoj budućnosti i da zna za koji će klub nastupati sledeće sezone.

Ibri za nekoliko dana ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a mediji su se gotovo kompletnu prošlu sezonu bavili spekukacijama čiji će dres najbolji strelac u istoriji reprezentacije Švedske nositi naredne takmičarske godine.

Uporedo sa sve izvesnijim dolaskom Žozea Murinja u Mančester Junajted, pisalo se da će i Zlatan zajedno sa gospodinom 'Specijalnim' na Old Traford. 

"Nedostaje mi da radim s Murinjom od dana kada sam otišao iz Intera. On je tip menadžera koji će vam, ukoliko to želite, doneti akiju. Ali, budućnost je već napisana. Doneo sam odluku, ali mi nije važno da sve bude gotovo pre Evropskog prvenstva. Istovremeno, uživam u onome što pišete. Baš je zabavno", rekao je Ibrahimović novinarima u kampu nacionalnog tima. 

"Postoji interesovanje za moje usluge iz svih zemalja – Engleske, Italije... Sve ponude su konkretne, pa je alternativa mnogo. Trenutno se ne događa ništa, sada počinje EURO", zaključio je 34-godišnji Zlatan.

IZVOR: B92

Tagovi: |

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio