Simić zahvaljuje biračima na podršci

foto:RTV Kim


Predsednik Srpske liste Slavko Simić zahvalio se građanima koji su na parlamentarnim izborima na Kosovu glasali za ovu opciju, rekavši da je ponosan i na srpski narod i na listu koju predvodi.

On je u pisanoj poruci dostavljenoj medijima, iskazao zahvalnost biračima koji su dali poverenje kandidatima sa Srpske liste koji će u budućem skupštinskom sazivu biti predstavnici srpskog naroda.

“Hvala svim Srbima iz Metohije, Kosovskog Pomoravlja, Sirinićke župe, centralnog Kosova, Severa, hvala raseljenim Srbima, hvala građanima i aktivistima Srpske liste iz opštine Leposavić, koji su vodili iskrenu borbu protiv Prištinskih poslušnika”, naveo je Simić u svojoj poruci.

Osim biračima na Kosovu, Simić je zahvalio i srpskim zvaničnicima, među kojima predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, članovima Vlade Srbije, kao i direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću.

“Nastavljamo institucionalnu koordinaciju, nastavljamo našu borbu za opstanak, jer 11. juna pokazali smo vitalnu snagu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, snaga koja se ogleda u mudrosti, hrabrosti i jedinstvu”, navodi Simić.


RTV Kim

Tagovi: Kosovo | izbori | Slavko Simić |

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio