Novo Brdo: Ukradena stoka i automobil

Ilustrativna fotografijaBivšem zameniku komandira policijske stanice u opštini Novo Brdo Nenadu Stojanoviću juče su nepoznati počinioci ukrali tri krave, tele i putnički automobil marke pežo 307 karavan, saznaje RTV Puls.

Rajanovce: Vukovi zaklali četiri koze

Ilustrativna fotografija
Danas oko podne u selu Rajanovce kod Raniluga na krajnjem istoku Kosova vukovi su zaklali četiri koze u domaćinstvu porodice Časlava Jevtića.

Gračanica: Požar u kući Stojanovića

Ilustrativna fotografijaU porodičnoj kući Dragana Stojanovića u Gračanici izbio je požar. Vatrogasna jedinica iz Lapljeg sela je intervenisala i požar je ugašen. Međutim, veći deo kuće je uništen. U trenutku izbijanja požara šest članova ove porodice nalazilo se u kući, a na sreću niko nije povređen. Pretpostavlja se da je uzrok požara dotrajala instalacija.

“Prvarice” poklon Novog Sada prvacima u Gračanici

Delegacija Novog Sada sa djacima u GračaniciPredsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić je sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem i pomoćnikom direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju PetromPetkovićem, obišao OŠ “Kralj Milutin” u Gračanici.

Severna Mitrovica dobila novu autobusku stanicu

Autobuska satanica u MitroviciPredstavnici Evropske unije na Kosovu predali su na upravljanje lokalnoj samoupravi u severnom delu Kosovske Mitrovice novoizgrađeni objekat autobuske stanice. U taj i još dva projekta u severnom delu Mitrovice, Evropska unija uložila je 1,2 miliona evra.

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio