U toku humanitarni turnir za Ivonino lečenje

U organizaciji Omladinske organizacije „Omladina napred“ u Gračanici se održava humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za Ivonu“. 

Popović razgovarao sa predstavnicima sportskih organizacija

Sa sastanka Popovića i predstavnika sportskih organizacijaNa inicijativu predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića održan je informativni sastanak sa predstavnicima sportskih organizacija, klubova i sekcija sa teritorije opštine Gračanica, a u cilju unapređenja sporta. Predsednik Popović je tom prilikom predstavio ideju koja podrazumeva što skorije formiranje Saveza sportskih udruženja, kojim bi se zadovoljile potrebe i interesi sportskih organizacija.

Ambasada Mađarske donirala autobuse za prevoz đaka

Autobusi, donacija BudimpešteAmbasada Mađarske poklonila je opštini Gračanica četiri autobusa koja će se koristiti za prevoz školske dece. Predsedniku Srđanu Popoviću autobuse je danas predao ambasador Laslo Markuz.

Popović sa Lokalnim savetima o trenutnom stanju u naseljima

sa sastanka sa Lokalnim savetimaPredsednik opštine Gračanica Srđan Popović održao je sastanke sa predstavnicima Lokalnih saveta sa teritorije opštine Gračanica. Jedna od tema bila je aktuelna bezbednosna siutacija.

Mitrovica: Počeo Novogodišnji vašar

Foto: Kontakt plus radioU Kosovskoj MItrovici danas je svečano otvoren prvi  Novogodišnji vašar,  koji ima za cilj promociju privatnih preduzetnika iz mitrovačkog regiona ali i ostalih krajeva Kosova.

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio