Sportisti S.Koreje odbili besplatne Samsung telefone

.....Sportisti Severne Koreje, koji učestvuju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu odbili su da prime besplatne telefone Samsung Galaksi 8, koje organizatori daju na korišćenje svim sportistima tokom Igara.

Treći „Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival“

....Treće izdanje „Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala“ (KMMFF) svečano će sutra, 13. decembra u 19. časova, otvoriti Miroslav Mogorović, direktor i selektor Festivala i mlada glumica Jovana Gavrilović, koja igra jednu od glavnih uloga u filmu „Rekvijem ѕa gospođu J.“, srpskom kandidatu za Oskara.

Otkud klupa u Rimskom bunaru?

Rimski bunarKoje sve tajne krije 50 metara dubok Rimski bunar na Kalemegdanu? Znaju speleolozi koji su zaronili u bunar. Najveća misterija je odakle tamo i jedna klupa

Revolucionarni pomak u testiranju automobila bez vozača

Screenshot YouTubeTehnologija samovozećih automobila veoma je napredovala u poslednjih nekoliko godina, a jedan od pionira u ovoj oblasti, IT gigant Google, načinio je još jedan veliki korak u razvoju i testiranju automobila bez vozača.

Izložba povodom dana primirja

....Povodom obeležavanja 11. novembra dana primirija u Prvom svetskom ratu u Domu kulture Gračanica, svečano će biti otvorena izložba „Album sećanja na naše pretke iz Prvog svetskog rata“.

Copyright(c)2016. KosINFO. All Rights Reserved. Website developed by zombie.studio