10 gjërat më të bukura në jetë

1 Të qenit i dashuruar

Dashuria është një ndjenjë e mahnitshme. E vështirë ta fitosh dhe dhemb kaq keq ta humbasësh.

2 Muzika

Muzika është një krijimtari e një arti dhe inovacioni … Muzika është gjuha e fuqishme e unitetit … Muzika vrau depresionin, racizmin e therur dhe luftën e ngatërruar … Muzika nuk ka fe, nuk ka ngjyra, dhe as kufizon … Muzika ishte një kurë … Muzika është kolona zanore e jetës së të gjithë neve.

3 Muzgu

Muzgët janë fundi i një dite stresuese, duke ju thënë që e nesërmja do të sjellë gjëra të mëdha

4 Familja dhe shokët

Miqtë dhe Familja, janë njerëzit e afërt me ju dhe janë ata që do të ju bëjnë me gëzim

5 Qielli

A keni qëndruar ndonjëherë vetëm në të vërtetë, duke marrë kohë për të parë dhe ndjerë bukurinë e qiellit?

6 E qeshura

E qeshura është diçka që ju ndihmon të shprehni lumturinë.

7 Shtëpia

Aty ku dëshiron të jesh me të gjitha gjërat e tua personale.

8 Libri

Qoftë një libër i trilluar, një tmerr, një thriller, një fantazi, një dramë, një komedi; ose një libër jo-trillues, rreth shkencës, biografisë, udhëtimeve, matematikës, gjuhës, historisë; një libër është i mrekullueshëm Padyshim që shkon në këtë listë.

9 Puthja

Të puthësh dikë që e do dhe të puthesh nga dikush që të do … është ndjenja më e mirë.

10 Yjet

Sa herë që shkoni në kampe, shikimi i yjeve është një gjë që ju bëni. Thjesht marrja frymë në ajër të pastër dhe shikimi i yjeve është diçka që ju bënë mirë.

Related posts