Më mirë se Obama në 2008

Biden vendos një rekord të votave Jo të gjitha fletët e votimit janë numeruar ende, por Joe Biden tashmë ka siguruar një rekord: kurrë më parë kaq shumë qytetarë të SH.B.A.-së nuk i kanë dhënë votat e tyre një kandidati. Ndërsa votat e kontestuara të elektoratit janë në qendër të vëmendjes, Joe Biden ka vendosur një rekord të ri diku tjetër – dhe ka të ngjarë ta zgjerojë atë edhe më tej: asnjëherë më parë një kandidat në zgjedhje në SHBA nuk ka marrë më shumë vota sesa sfiduesi demokrat…

Read More