Biden afër fitores, kryeson ne Pensilvani, Gjorgjia, Nevada dhe Arizona.

Tri ditë pas ditës së zgjedhjeve, i nominuari demokrat Joe Biden mori kryesimin e ngushtë në Pensilvani dhe Gjorgjia, sipas Associated Press, duke e vendosur atë në majën e një fitoreje në Kolegjin Zgjedhor. Të Premten, Biden mori një epërsi prej 5,500 votash në Keystone State. Ai gjithashtu mori një epërsi të ngushtë në Gjeorgji, duke i dhënë të nominuarit Demokrat kryesimin në një shtet që nuk ka votuar për një Demokrat për president që kur Bill Clinton ishte në garë në vitin1992. Të dy shtetet mbetën të ngushta me…

Read More