Osmani dekreton Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike

Ushtruesja e detyrës së Presidencës, Vjosa Osmani, ka bërë menjëherë gjënë e duhur si presidente, ka dekretuar Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike dhe ju ka bërë të mundur qytetarëve t’i tërhjekin paratë e tyre shumë më herët. Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike është dekretuar dje në zyrën e Presidencës. Këtë e ka konfirmuar Shefja e Zyrës së u.d Presidetes, Vjosa Osmani, Egnesa Vitia. Tash pas dekretimit, pritet që shumë shpejtë Ligjit të publikohet në Gazetën Zyrtare, që do t’i hapte rrugë për fillimin e procedurave për tërheqjen e 10 përqindshit nga Trusti.…

Read More

Shasha vlerëson se kundërpërgjigjja dezinformuese ndaj raportit, vetëm sa e vërteton atë si të saktë

Dje, siç duket disa media të caktuara janë tronditur nga publikimi i një raporti që flet për lajmin e rremë në Kosovë, veçanarisht dezinformimin e publikut në kohë sa ishte kryeministër i Kosovës, Albin Kurti. Ky ishte një studim të cilin e bënë disa hulumtues evropian me renome të BE-së për nevojat e Komitetit të Politikës së Jashtme të Parlamentit Evropian (AFET). Një konfirmim i tillë, i këtij raporti do duhej t’i vinte në lëvizje mediat tona, të flitej dhe të bëhen analiza të thukta mbi defektet dhe të gjeturat…

Read More