Osmani demanton Gazetën Express: Unë nuk i kam marrë 1 mijë euro meditje. Ajo sjell edhe shpenzimet e kabinetit të ish-kryetarit Veseli, 30 fish më të larta se të saja

Lidhur me një lajm që sot GazetaExpress ka publikuar rreth meditjeve që u.d e presidencës dhe kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani ka bërë në Shqipëri gjatë vizitës 3 ditore që ajo ka pasur para disa ditësh ka hasur në një reagim të ashpër nga kjo e fundit. Osmani i quajti propagandë të GazetësExpress këto “lajme” dhe i fton qytetarët që të ken kujdes kur lexojnë “lajme” të tilla dhe paraprakisht t’i konfirmojnë ato me raportet zyrtare të institucioneve lidhur me ato shpenzime. “Nuk i kam marrë unë 1…

Read More

Roth kritikon bllokadën në zgjerimin e BE-së në Ballkan

Një çështje për të cilën Republika Federale nuk ka bërë asnjë përparim në gjashtë muajt e fundit. Ministri i Shtetit për Evropën nuk e fsheh pakënaqësinë e tij. “Sigurisht që jam i zhgënjyer që,ne brenda BE nuk kemi qenë në gjendje të hedhim hapin tjetër. Sepse ne kemi nevojë urgjente për sinjale pozitive për Ballkanin Perëndimor. Në lojë nuk është asgjë më pak se besueshmëria jonë, ”tha Roth për Handelsblatt në Bruksel. “Ne duhet të futemi. Sepse paqja, pajtimi rajonal dhe demokracia në Ballkanin Perëndimor kanë një rëndësi qendrore strategjike…

Read More