Restoranti i njohur shqipëtarë, Mrizi i Zanave, të gjithë shqipëtarëve të Kosovës iu bëri një befasi

Me rastin e 13 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, një restorant i njohur në Lezhë të Shqipërisë, të gjithë shqipëtarëve të Kosovës, në vend të faturës ju dha një urim të veçantë. Në urim shkruhej: ” I nderuar mik, turizmi shqipëtarë në kta kohë të vështira u mbajt gjallë dhe falë shqipëtarëve të Kosovës. Meqë është ditë e vaçantë ti ske me pagu. Gëzuar ditën e pavarësisë nga Mrizi i Zanave”

Read More

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i urojnë Kosovës Ditën e Pavarësisë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë uruar Kosovën në 13-vjetorin e Ditës së Pavarësisë së saj. Ata janë shprehur në një postim në facebook se marrëdhëniet midis dy shteteve mbesin të palëkundshme. Më tej në postimin e ambasadës amerikane në Kosovë thuhet se e mbështet popullin e Kosovës në krijimin e një vendi paqësor e më të zhvilluar për qytetarët e saj. “Teksa festojmë Ditën e Pavarësisë së Kosovës, partneriteti SHBA-Kosovë mbetet i palëkundshëm. Ne qëndrojmë në krah të popullit të Kosovës teksa ju ndërtoni një shtëpi të drejtë, paqësore…

Read More