Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot në ora 11:00 do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës, shkruan Indeksonline. Rendi i ditës: I. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme të Kryesisë së Kuvendit, II. Përgatitjet për Seancë të re plenare: 1.      Deklarimet jashtë rendit të ditës,null 2.      Pyetjet parlamentare, 3.      Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme, 4.      Ndryshimi dhe plotësimi i Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,5.      Shqyrtimi i parë i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e  Kodit nr. 04/L-123 të Procedurës Penale, i ndryshuar dhe plotësuar me…

Read More