Në Durrës nis stërvitja më e madhe ushtarake e NATO-s e përjetuar ndonjëherë në Shqipëri / Aty gjindet edhe FSK

“DEFENDER EUROPE 2021” mban emrin stërvitja e madhe ushtarake ndërkombëtare që do nis sot, ditë e marte në Në Portin e Durrësit. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se në këtë organizim do të demonstrohen aftësitë ndërvepruese të ShBA-ve me ushtritë partnere të NATO-s. “Nis në Portin e Durrësit stërvitja e madhe, me dislokimin që ndodh për herë të parë që prej Luftës së Dytë Botërore, në Europë, ku do të demonstrohen aftësitë ndërvepruese të Shteteve të Bashkuara me ushtritë partnere të NATO-s, për sigurinë në Ballkanin Perëndimor dhe…

Read More

Në Kosovë sot pritet të arrijnë 4 mijë e 680 vaksina Pfizer

Në Kosovë, sot pritet që të arrijnë 4680 dozat e para të vaksinës anti-COVID të llojit Pfizer. Vaksinat Pfizer janë pjesë e kontingjentit të 95 mijë vaksinave Pfizer që Bashkimi Evropian do t’i sjellë në Kosovë. Kjo është konfirmuar nga zyra për komunikim me media e Ministrisë së Shëndetësisë, nga e cila kanë deklaruar se edhe javëve në vazhdim do të arrijnë disa kontingjente, duke mos dhënë më shumë detaje. “Sot pritet të vijnë 4680 vaksina Pfizer të BE-së. Edhe gjatë javëve në vijim pritet të vijnë kontingjent deri në…

Read More