Prej 4 ditësh po vijojnë protesta dhe tensione, si shenjë revolte për vrasjen e të riut Klodian Rasha. Marshimi i thirrur për protestë ndaj vrasjes së Klodianit nga policia në Shkodër përshkallëzoi në dhunë kur një grup të rinjsh iu drejtua selisë së Partisë Socialiste duke e mësyrë dhe duke i vënë flakën orendive të saj.

Related posts