28 Nëntorë 1998, Divjakë-Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së

Sot 22 vite me parë, në Stabin e Përgjithshëm të UÇK-së në fshatin Divjakë, në një ceremoni ushtarake, ishte shënuar 28 Nëntori dita e Pamvarsisë së Shqipërisë.

Ky ishte 28 nëntori i parë i shënuar nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës në gjendje lufte.
Gjat ditës, nën patronatin e Shtabit të Përgjithshëm, në Divjakë, ishin organizuar një sër aktivitetesh si parakalimet ushtarake dhe një shfaqje e vogël me muzikë patriotike.

Kjo ngjarje ishte me rëndësi të madhe për popullatën e shumët qe po strehoheshin në Divjakë dhe fshatrat për rreth, në aspektin emocional dhe moral.

Për ushtarët e Shtabit të Përgjithshëm në Divjakë, si dhe ushtarët e brigadave dhe njësive tjera anë e kënd Kosovës, ishte një ngjarje e veçantë dhe shumë emocionuese.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.