5 arsye të papritura pse Apple Watch është pajisja perfekte për vitin 2021

Në shtator, pamë dy versione të reja të Apple Watch, Series 6 dhe SE, dhe që të dyja sollën disa përmirësime të mëdha. Përveç ekranit të përmirësuar gjithmonë të ndezur, jeta e baterisë është përmirësuar shumë. Ja disa nga mënyrat si Apple Watch mund t’ju ndihmojë të jeni edhe produktiv.

Këtu janë pesë arsye pse Apple Watch është pajisja perfekte për fillimin e duhur të vitit 2021.

  1. Përqendrimi

Një nga gjërat më sfiduese këtë vit, për shumë njerëz, është se është shumë më e vështirë të përqendrohesh kur punon nga shtëpia. Shtoji kësaj rrjedhën e vazhdueshme të njoftimeve që shfaqen në iPhone ose Mac tuaj dhe mund të jetë e vështirë të kryesh detyrat e tua.

Apple Watch është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filtruar ato njoftime. Ndryshe nga iPhone, keni shumë më pak gjasa të shikoni Apple Watch tuaj, të shpërqendroheni dhe papritmas të kuptoni se keni kaluar orën e fundit duke parë video pa lidhje në YouTube. Mund të aktivizoni gjithashtu “mos më shqetëso” në Mac-in tuaj, por përsëri merrni njoftimet tuaja më të rëndësishme në Watch, duke e bërë më të lehtë përqendrimin pa shpërqendrime të vazhdueshme.

  1. Bëhuni në formë

Nga rezolucionet e Vitit të Ri, mund të themi që humbja e peshës apo fillimi i stërvitjes është një nga më të zakoshmet. Nëse edhe ju e keni këtë qëllim, Apple Watch është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar në matjen e përparimit tuaj dhe për t’ju mbajtur të përgjegjshëm. Përtej motivimit, integrimi midis Watch dhe Fitness + i ri i Apple është me të vërtetë i mirë. Aq mirë që në të vërtetë mund të qëndroni me rezolucionin tuaj pak më gjatë këtë vit.

  1. Qëndroni të lidhur

Ana tjetër e menaxhimit të njoftimeve të tua është se në shumë raste, dëshiron të jesh i lidhur. Edhe kur jeni duke u përpjekur të përqendroheni, ka akoma njerëz që dëshironi të jeni të sigurt se janë në gjendje t’ju arrijnë. Apple Watch e bën atë të lehtë, pa shpërqendruar përdorimin e iPhone-it tuaj.

Përveç kësaj, Apple prezantoi Family Setup, i cili bën të mundur lidhjen e shumë Apple Watches me një iPhone. Kjo do të thotë se Apple Watch është një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u lidhur me anëtarët e familjes që nuk kanë iPhone.

  1. Përkujtuesit Siri

Thjesht mund të thoni, “Hej Siri, më kujto ta dërgoj propozimin kur të shkoj në zyrë”, dhe ajo do ta dijë kur të shkoni atje dhe do t’ju japë një kujtesë miqësore.

Sigurisht, ju mund të mos shkoni në zyrë shumë tani, por është 2021, dhe kjo do të thotë se ka shpresë që ne do të dalim shumë më shpesh këtë vit.

  1. Kohëmatësit

Ashtu si rikujtesat, Apple Watch është i shkëlqyeshëm për vendosjen e kohëmatësve. Ky është një tipar me të vërtetë i dobishëm, veçanërisht nëse keni vendosur të jeni më produktivë me orarin ose rutinën tuaj. Nëse jeni duke punuar në një projekt, ose duke shkruar, përdorni Siri-n për të vendosur një orë me zile në Apple Watch, dhe pastaj mbyll gjithçka tjetër.

Ka aplikacione që mund të përdorni për këtë, por në mënyrë të pashmangshme, mund të harroni. Gjithmonë e ke orën me vete, dhe vërtetë nuk ka asgjë më të thjeshtë sesa të thuash: “Hej Siri, cakto një kohëmatës për gjysmë ore”./tekbiz.al

Related posts