“A i sheh”, dueti i Alban Skenderajt dhe Arilena Arës arrin afër 1 milion klikime deri tani

Dy emra të suksesshëm të skenës, Alban Skenderaj dhe Arilena Ara publikuan këngën “A i sheh”.

Për tekstin dhe melodinë u përkujdes vetë Skenderaj, kurse klipi iu besua produksionit “Sekuencë”.

Ky projekt është mjaft i veçantë.

Related posts