AAK sot ju qon mesazh në telefon qytetarëve, ju kërkon t’a votojnë

AAK sot në ditën e zgjedhje ju ka bërë thirrje qytetarëve për t’a votuar AAK-n dhe Ramushin për president, këtë e ka bërë përmes dërgimit të mesazheve telefonike te qytetarët.

Kujtojmë se sot është ditë votimi dhe heshtje zgjedhore.

Related posts