Ahmeti bën thirrjen publike për ndarjen e subvencioneve për artistët e pavarur të Komunës së Prishtinës

Përmes një njoftimi që ka bërë në llogarinë e tij në facebook, Kryetari i Prishtinës,Shpend Ahmeti ka publikuar thirrjen publike për subvencionimin e artistëve të pavarur të Komunës së Prishtinës.

Postimi i plotë i z. Ahmeti:

THIRRJE PUBLIKE PËR MBËSHTETJE TË ARTISTËVE TË PAVARUR

Me qëllim të mbështetjes të të gjitha kategorive të shoqërise, Komuna e Prishtinës ka hapur thirrjen publike pën ndarjen e subvencioneve për artistët e pavarur të Komunës së Prishtinës. Aplikimi është i hapur deri me 16.12.2020 dhe ju ftojmë të aplikoni dhe ta shpërndani këtë informatë.

Për çdo paqartësi ju lutem të na kontaktoni përmes:

Email: kultura.pr@rks-gov.net

Tel: 038226417

Hollësite për procedurat e aplikimit dhe hollësitë e tjera mund ti gjeni në vegëzën:https://granteperartistet.prishtinaonline.com

#prishtina💙

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.