Ahmeti njofton qytetarët e prekur me Covid-19, si të aplikojnë për të marrë paratë

Dje, kryetari i Prishtinës, përmes një njoftimi në facebook, ka njoftuar rreth aplikimit online për të marrë paratë e tyre, siç tha ai për ata qytetarë që janë të prekur me virusin Covid-19. Ky ishte një vendim që kryetari Ahmeti e mori javë më parë.

Postimi i z. Ahmeti:

Aplikimi për 50 euro për personat me covid (100 euro për pensionistë me covid) në emër të shpenzimeve shëndetësore do të jetë online – besojmë prej nesër.

Të gjitha informatat do të publikohen nga komuna, përfshi edhe aplikacionin. Kjo për të shmangur radhët dhe kontaktin fizik në komunë. Po ashtu do të kemi ndihmë për të përgatitur aplikacionin.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.