Ahmeti publikon disa foto të punimeve në parkingun nëntokësor te Fakulteti Filologjik

Kryetari i Prishtinë, Shpend Ahmeti në rrjetin e tij social facebook ka publikuar disa foto të punimeve që po vazhdojnë tek ndërtimi i parkingut nëntokësor te Fakulteti Filologjik. Ahmeti shton se punët aty po vijojnë sipas planifikimeve dhe dinamikës së paraparë në projekt.

Postimi i kryetarit Ahmeti:

Punimet në ndërtimin e parkingut nëntokësor tek Fakulteti Filologjik po vazhdojnë sipas planifikimeve dhe me dinamikën e paraparë.Falënderojmë të gjitha ekipet që po angazhohen që ky projekt i rëndësishëm kapital për Prishtinën të zbatohet dhe të jetësohet.#prishtina💙

Related posts