Azilantët problematik, vjedhin biçikleta tek “Muhaxherët” në Prishtinë

Po rriten rastet në Prishtinë kur azilantët janë të përfshirë në vepra të ndryshme penale. Këtë herë dy azilantë janë parë në lagjen e “Muhagjerëve”, në Prishtinë.

Në rrugën “Bedri Shala” te banesat e “Pozhegu Brothes”, azilantët shihen duke vjedhur tri biçikleta.

Me kapela dhe me maska në fytyrë, ata shihen duke u futur në ndërtesa, për të dalë pak minuta më vonë me biçikletat e vjedhura./Indeksonline/

Related posts