Barack Obama i thotë “po, mundesh” ambicies së Drake për të luajtur ish-presidentin në një biopik

Në një intervistë me Speedy Morman, Obama i dha reperit “vulën e miratimit” të tij zyrtar në rast se krijohej mundësia për të luajtur në një film Biopik për ish presidentin Obama.
“Unë do ta them këtë, Drake duket se është në gjendje të bëjë gjithçka që dëshiron,” i tha Obama Morman. “Dua të them, ai është një vëlla i talentuar. Pra, nëse vjen koha dhe ai është gati… ”
Obama shtoi se jo vetëm që ai i jep bekimin Drake për ta portretizuar atë – por edhe bijat e tij.
“Drake ka, më e rëndësishmja, vulën e aprovimit të familjes time. Unë pres se Malia dhe Sasha do të ishin mirë me të, ”tha Obama.
Drake – i cili filloi karrierën e tij duke aktruar në “Degrassi: The Next Generation” dhe “Charlie Bartlett” – së pari shprehu interes për të luajtur Obamën në 2010 gjatë një interviste me Paper.
“Shpresoj që dikush së shpejti të bëjë një film për jetën e Obamës sepse unë mund ta luaja atë. Unë shikoj të gjitha adresat. Çdoherë që e shoh në TV, nuk e ndryshoj kanalin, patjetër që i kushtoj vëmendje dhe dëgjoj lakimet e zërit të tij, “tha Drake. “Nëse pyet ndonjë që më njeh, unë jam shumë i mirë në përshtypje. Ngadalë por me siguri, nuk jam në modalitetin e studimit sepse askush nuk më ka thirrur për asgjë, por thjesht i kushtoj vëmendje, kështu që kur të vijë dita të mos përpiqem të mësoj të flas si ai. “
Megjithëse Obama është portretizuar disa herë në televizion dhe film tashmë – nga Kingsley Ben-Adir në “The Comey Rule”, Devon Terrell në “Barry” dhe Parker Sawyers në “Southside With You” – një biografi e plotë e karrierës së tij në politikë ende nuk është bërë. Por, me botimin e fundit të kujtimeve të Obamës, “Një Tokë e Premtuar”, tani ekziston një bazë e fortë për një skenar të mundshëm.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.