Bernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksa bëjnë ski

Përveç pandemisë me të cilën po përballet e gjithë bota, shumë shtetet po përballen dhe me kushte të rënda atmosferike. Në disa vende borë e në të tjera përmbyte, moti i paqëndrueshëm nuk është parë aspak si i favorshëm për periudhën pandemike në të cilën ndodhemi.

Spanja dhe veçanërisht Madridi janë “mbërthyer” nga i ftohti, dëbora dhe ngricat por kjo nuk i ka ndaluar spanjollët të shijojnë qytetet e zbardhura.

Qytetarët që bëjnë ski dhe pamjet mahnitëse të Bernabeut legjendar mund t`i shihni përmes fotove të mëposhtme:

Burimi/Politico.al

Related posts