Biden premton përkushtim ndaj personave me nevoja të veçanta

Biden, në llogarinë e tij facebook, në Ditën Ndërkombëtare të Kombeve të Bashkuara për personat me aftësi të kufizuara ka uruar këtë ditë, duke thënë se administrata e tij do të jetë plotësisht e përkushtuar ndaj dinjitetit, barazisë dhe të drejtave civile për të gjithë personat me nevoja të veçanta.

“Në këtë ditë dhe çdo ditë të administratës sonë, ne do të jemi plotësisht të përkushtuar ndaj dinjitetit, barazisë dhe të drejtave civile për të gjithë njerëzit me nevoja të veçanta – të cilët do të kenë një zë dhe do të jenë në tryezë në administratën tonë për punën kritike përpara”, ka shkruar Biden.

Ai shkruan se administrata e tij do të fokusohet në ndërtimin e një shoqëri më të fortë, më elastike dhe më gjithpërfshirëse.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.