Bukuritë e majës më të lartë në Rugovë, Hajla me 2403 metra

Mot me borë po mbretëron sot në Rugovë të qytetit të Pejës. Natyra e bukur që e shoqëron këtë anë, ka bërë që shumë vizitorë të kalojnë çaste pushimi në restorantet dhe bujtinat e kësaj ane.

Rugova është regjioni i tretë i Bjeshkëve të Nemuna, të njohura ndryshe si Alpet Shqiptare.

Maja më e lartë e Rugovës së Pejës është Hajla me 2403 metra lartësi.

Disa fotografi nga Hajla e Rekës së Allagës:

Related posts