Capital T publikon këngën “Rrushe”

Reperi i njohur dhe siç njihet shumë i talentuar për muzikën që bën Capital T ka publikuar këngën “Rrushe”.

Kënga “Rrushe” është shumë emocionale dhe flet për realitetin jo të mirë që mbretëron në Kosovë.

Pas këtij projekti, vjen seriali me të njëjtin emër ku luajnë shumë aktorë të njohur shqiptarë.

Dëgjoni më poshtë këngën e re:

Related posts