Illyrian Pure Sport do të jetë super vetura e parë shqiptare

Çdo gjë duhet të fillojë nga diçka. Qëndrim Thaçi, një shqipëtarë nga Kosova, ka krijuar një koncept të një super veture komplet të re e cila veturë pritet që të prezantohet në Prishtinë gjatë muajit gusht 2021. Illyrian Pure Sport është vetura e parë shqipëtare e cila do të jet e mundur falë këtij djali vizionarë, punëtorë e guximtarë. Sipas Thaqit, me përfundimin e këtij projekti, kjo do të bëhet super vetura e parë shqiptare me standarde ndërkombëtare. Për më tepë shikoni fotot.

Read More

Toyota Supra dhe BMW Z4 kujtohen mbi saldimet e gabuara

Një lajm i keq i mundshëm nëse zotëroni një Toyota Supra ose BMW Z4. Motor1 solli vëmendjen tonë në një fushatë tërheqjeje nga BMW Amerika e Veriut, e cila prek 49 shembuj — 14 Z4 dhe 35 Supra — të makinave të binjakëzuara sportive. Një pjesë e vogël e makinave të ndërtuara midis prillit 2019 dhe korrikut 2020 kanë potencialisht saldime të rezervuarit të karburantit, të cilat mund të çojnë në rrjedhje, dhe ndoshta zjarr. Si ilaç, BMW do të zëvendësojë rezervuarët e karburantit në të gjitha makinat e prekura.…

Read More