Dafina dhe Ylli me projekt të ri shumë shpejt

Dafina Zeqirit dhe Yll Limani, pritet së bashku të sjellin këngën “Mos shko”, e cila publikohet gjatë këtij muaji.

Lajmin e ka bërë të ditur vet Dafina duke etiketuar artistin dhe producentin Rzon i cili ka punuar në muzikë.

Nuk ka ende një datë të caktuar për publikim, por ky është bashkëpunimi i parë i kësaj dyshe fantastike.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.