Dalja në zgjedhje deri në ora 15:00: 32% e votuesve

Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor të dhënat deri tani janë se dalja e votuesve në zgjedhje deri në orën 15:00 është gjithsejtë 32 %.

Kujtojmë se (KQZ) ka krijuar një link brenda faqes zyrtare të saj ku do të publikohen të dhënat e daljes në votime të qytetarëve dhe në fund edhe shpallja e rezultateve preliminare.

Në këtë link deri tani janë publikuar të dhënat e daljes së votuesve deri në orën 11:00.

Rifreskimi i të dhënave do të bëhet në ora 19:00.

Related posts