Deri tani numërohen mbi 33 mijë vota të diasporës / VV merr mbi 26 mijë prej tyre

Deri tani në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po vazhdon numërimi i votave të ardhura me postë.

Deri në ora 09:00, në QNR janë numëruar 33 488 vota prej të cilave, VV ka siguruar 26 079, , LDK 2 829, PDK 2 486, AAK 944, NISMA 234.

Po vazhdon ende normalisht procesi i numërimit dhe menjëherë pasi të përfundon numërimi i votave e postë pritet edhe shpallja e rezultateve përfundimtare nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Related posts