Eurodeputetja Santos shpreh shqetësimin lidhur me mungesën e lirisë së mediave në Shqipëri

Në një lidhje të drejtpërdrejtë, në emisionin e tij, Adi Krasta ka folur me eurodeputeten portugeze, raportuesen për Shqipërinë Isabel Santos.

Anëtarja e parlamentit europian Santos, në projekt-raportin e saj për Shqipërinë ka reaguar ashpër dhe me shqetësim, mungesen e lirisë së mediave.

Santos e ka dënuar dhunën, intimidimin, fushatat njollosëse dhe presionin tërthorazi politik e ekonomik kundër gazetarëve, që kufizon lirinë e medias. Kjo shkakton vetcensurim dhe cenon përpjekjet për zbulimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.