Exit poll-i i Albanian Post: VV merr 53% të votave

Sipas exit poll-it të Albanian Post dhe Institutit GaniBobi kjo është renditja e partive politike në zgjedhjet e 14 shkurtit 2020

VV 53%

PDK 20%

LDK 17%

AAK 7%

NISMA 2%

Related posts