Fillon procesi zgjedhor në Podujevë

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka njoftuar se janë hapur të gjitha qendrat e votimit në Komunën e Podujevës dhe atë të Mitrovicës Veriore, raporton IndeksOnline.
“Sipas raportimeve të komisioneve të zgjedhjeve në këto dy komuna, njoftojmë se janë hapur me kohë të gjitha qendrat e votimit. Në komunën e Podujevës të drejtë votë kanë mbi 87 mijë qytetarë ndërsa në Mitrovicën Veriore mbi 23 mijë”, ka thënë Elezi.
Ai ka kërkuar nga qytetarët që të respektojnë masat anti-Covid

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.