FSK me ushtrim fushor

Regjimenti i Dytë i Këmbësorisë përmbylli me sukses Stërvitjen fushore “Steel-02”

Njofton Ministria e Mbrojtëjes

Në zonën stërvitore afër kazermës së FSK-së “Ushtarët e NATO-s” në Istog u realizua demonstrimi stërvitor përmbyllës i Kompanisë 2A të Regjimentit të Dytë të Forcave Tokësore të FSK-së në kuadër të Stërvitjes Fushore katërditore “Steel-02 ”. Për të parë nga afër demonstrimin e operacioneve stërvitore, ishin ministri i Mbrojtjes, Anton Quni dhe komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama të shoqëruar nga zyrtarë e oficerë të tjerë të lartë të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.