Gent Cakaj viziton sot Kosovën, do të nënshkruhen tri marrëveshje

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Republikës së Shqipërisë, Gent Cakaj sot do të jetë për një vizitë në Kosovë, ndërsa do të nënshkruhen tri marrëveshje.

Ai do të pritet nga Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla.

Pjesë e këtij takimi do të jenë edhe përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës, ndërkaq pas takimit zyrtarë, do të nënshkruhen tri marrëveshje nga pjesëmarrësit.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.