Gjyshja Margaret Keenan merr vaksinën e parë të koronavirusit në Mbretërinë e Bashkuar

E marta shënon fillimin e programit më të madh të vaksinimit nga Shërbimi Kombëtarë Britanik i Shëndetit, Mbretëria e bashkuar është bërë vendi i parë në botë që fillon vaksinimin e njerëzve me vaksinën Pfizer / BioNTech

Gjyshja Margaret Keenan, 90 vjeç, u bë pacienti i parë në botë që mori vaksinën Pfizer kundë koronavirusit pas miratimit klinik, ndërsa Shërbimi Kombëtarë i Shëndeti Britanik filloi fushatën më të madhe të vaksinave ndonjëher të martën.

Zonja Keenan, e cila është nga Coventry dhe do të jetë 91 vjeç javën e ardhshme, tha: “Ndihem kaq e privilegjuar që jam personi i parë i vaksinuar kundër Covid-19, është dhurata më e mirë e hershme e ditëlindjes sime, sepse kjo do të thotë që më në fund mund të kalojë kohë me familjen dhe miqtë e mi për Vitin e Ri, pasi isha vetë për pjesën më të madhe të vitit “.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.