Glauk Konjufca zgjidhet kryetar i Kuvendit të Kosovës

Është zgjedhur kryetar i Kuvendit të Kosovës, Glauk konjufca, me 69 vota pro, 33 kundër dhe asnjë abstenim.

Konjufcë shtë propozuar nga Lëvizja Vetëvendosje derisa në sallë në momentin e votimit ishin 113 deputetë.

Pas zgjedhjes së Konjufcës si kryetar, po vazhdohet me zgjedhjen e nënkryetarëve të Kuvendit.

Related posts