Haradinaj kujton 8 vite pas, lirimin e tij nga Haga

Kreu i AAK-së, sot është kthyer 8 vite pas. Ai me krenari e kujton se pas një procesi të gjatë gjyqësorë, u lirua si i pafajshëm nga gjykata e Hagës.

Më posht lexoni postimin e tij ne facebook:

Tetë vite më parë u dëshmua për të dytën herë pastërtia e luftës së UÇK-së, e imja dhe bashkëluftëtarëve të mi.

Populli i Kosovës pas gati një shekull dhune sistematike, kapi pushkët në mbrojtje të jetës dhe tokës së tij. Pastërtia e luftës së UÇK-së, mori përkrahjen e mbarë botës demokratike në krye me NATO-n.

Andaj, besoj në pafajësinë edhe të bashkëluftëtarëve që sot përballen me sfidën e radhës në Hagë. Ata shkuan si çlirimtarë atje, ashtu do të kthehen.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.