Haradinaj uron amerikanët për “Ditën e Falenderimeve”

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka uruar dhe shprehur mirënjohje për popullin amerikanë për ditën që ata festojnë “Ditën e Falenderimeve”.

“Ishte një vit sfidash, dhe në kohëra si këto, ne duhet të jemi mirënjohës dhe t’i falënderojmë ata që na kanë qëndruar pranë nesh, dhe të shprehim falënderim për ato të mira që kemi pasur këtë vit”, thuhet në postimin e Haradinajt në facebook.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.