Hoxhaj qëndron në Ferizaj, shpalos programin për shëndetësinë

Kandidati për kryeministër nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka vizituar sot qytetin e Ferizajit ku ka shpalosur vizionin siç thotë ai të rimëkëmbjes së shëndetësisë, ka njoftuar kështu z. Hoxhaj në profilin e tij në facebook.

Postimi i z. Hoxhaj:

Në Ferizaj për ta shpalosur vizionin e rimëkëmbjes së shëndetësisë 🏥. Në qeverisjen tonë do të ketë nga një mjek për çdo familje dhe barna falas 💊. Me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore do t’i sigurojmë 580 lloje të barnave për personat me sëmundje kronike.Menaxhmenti i Spitalit të Ferizajt dhe i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare 🥼 e mirëpritën planin tonë për rimëkëmbje 📈, ku parashihet edhe rritje e pagave 💶 në 30% për mjekë dhe sigurim shëndetësor për të gjithë qytetarët.#Shpërndajeni në mbështetje të personelit shëndetësor dhe planit tonë të rimëkëmbjes! 👇

Related posts