Kancelarja gjermane Angela Merkel hodhi poshtë një plan për masa më të forta izoluese gjatë ditëve të pashkëve

Zonja Merkel iu kërkoi falje gjermanëve të lodhur nga masat izoluese, pasi plani i konceptuar me nxitim shkaktoi një reagim të madh. “Ky gabim është vetëm i imi”, tha kancelarja Merkel dhe u kërkoi falje gjermanëve. “Qetësia e pashkëve”, siç ishte etiketuar plani, bënte që nga data 1 Prill deri në 5 Prill gjithçka të mbyllej dhe njerëzit të qëndronin në shtëpitë e tyre

Related posts