KEDS njofton se ku do të ndalet rryma nesër

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik KEDS ka planifikuar që nesër të ndërpresë rrymën në disa lokacione.

Sipas njoftimit, punime janë planifikuar vetëm në rajonin e Pejës.

Këto janë lokacionet ku do të kryhen punimet dhe ku do të ndalet rryma:

TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi: 54000013)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja te KEDS-i,  Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana, Shtëpia e kulturës.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të K.K. Istog – te rrethi.

2.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Dresniku ll  (Kodi: 52000007003) nga ora 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: rr. Abedin Rexha.

TS.10/04 kV TS KEK-u Blinda (Kodi: 52000012008) nga ora 12:30 deri në ora 15:00.

Vendet: TS KEK-u Blinda.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve të sjellë nga KEDS-i.

Related posts