Këta janë 47 personat që nuk mund të kandidojnë për deputetë

Gjykata Kushtetuese më anë të një vendimi ua ndalon të gjithë të dënuarve për vepra penale në 3 vitet e fundit, nuk mund të kandidojnë për deputetë.

Indeksonline ka arritur të siguroj listën e kandidatëve që i ndalohet të kandidojnë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Kjo është lista e kandidatëve që sipas KGJK-së janë dënuar nga gjykata për vepër penale dhe me vendim të formës së prerë në tri (3) vitet e fundit:

1.            GZIM JAHIROVIQ

2.            MUHAMETALI MERGJOLLAR

3.            JASHAR ÇUKIQ

4.            RAMË MUÇA

5.            AMIR DEMIROVIQ

6.            LATIF BYTYQI

7.            MILAN ARITONOVIC

8.            BEDRIJA EJUPAGIC

9.            ELDIN ETEMI

10.          DJENAN ALJILI

11.          ADNAN DEMIRI

12.          BAJRAM FAZLJI

13.          RASIM DEMIRI

14.          SENAD DACIC

15.          ALMIR SAITI

16.          IDRIZ MURTEZI

17.          DEMLUSH GUNGA

18.          ALBIN KURTI

19.          ALBULENA HAXHIU

20.          LIBURN ALIU

21.          BAJRAM MAVRIQI

22.          LABINOTË DEMI MURTEZI

23.          QAZIM RRAHMANI

24.          FLORIM BAJRAMI

25.          FADIL PODRIMJA

26.          AGON ASLLANI

27.          VELI HALILI

28.          HASAN DOGANI

29.          SHEMSEDIN DRESHAJ

30.          GANI DRESHAJ

31.          SHQIPE KASTRATI

32.          RRAHIM AJETI

33.          ARGJENT TASHOLLI

34.          XHAVIT UKA

35.          VESEL KRASNIQI

36.          BESNIK BERISHA

37.          FILLORETA BYTYQI

38.          VALENTINA ALIJAJ

39.          XHAFER BERISHA

40.          AZIZ THAÇI

41.          MUSA FETAHAJ

42.          HASIME DAKA

43.          FATMIR GËRDELLAJ

44.          VEHBI AVDULLAHAJ

45.          ENDRIT SHALA

46.          ARDIAN NOKAJ

47.          AVNI JANUZAJ

Related posts