Këto do të jenë grupet që do të marrin pjesë në “Kupa e Botës, Katar 2022”

Në kuadër të kualifikimeve për “Fifa World Cup Qatar 2022”, do të jenë:

Kosova bën pjesë në Grupin B, ndërsa kundërshtarët e saj në këtë grup do të jenë: Spanja, Suedia, Greqia dhe Gjeorgjia.

Më posht sjellim grupet e plota:

Group A: Portugalia, Serbia, Rep e Irlandes, Luxembourgi, Azerbaixhani

Group B: Spain, Suedia, Greqia, Gjeorgjia, Kosova

Group C: Italia, Zvicra, Irelanda e Veriut, Bullgaria, Lituania

Group D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnia, Kazakhstan

Group E: Belgjika, Uelsi, Republika e Cekise, Bjellorusia, Estonia

Group F: Danimarka, Austria, Skocia, Izrael, ishujt Faroe , Moldavia

Group G: Holanda, Turqia, Norëay, Mali i Zi, Letonia, Gibraltar

Group H: Kroacia, Slovakia, Russia, Slovenia, Cyprus, Malta

Group I: Anglia, Polonia, Hungaria, Shqipëria, Andorra, San Marino

Group J: Gjermania, Romania, Islanda, Maqedonia e Veriut, Armenia, Liechtenstein.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.