Kjo flet shumë. As vdekja e gruas nuk e ndal të votoj dhe të kontribuojë për ndryshimin në Podujevë

Një votim i rrallë ka ndodhur sot në zgjedhjet që po zhvillohen në Podujevë. Një qytetarë gjeti kohë për të votuar sot atje edhe pse gruaja i vdiq në QKUK.

Ai shprehet se do votoj për ndryshimin duke aluduar në një ndërrim të pushtetit atje shumë vjeçarë, siç ishte udhëheqja nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

“Gruaja ime vdiq sot, unë kam ardhur të votoj sot të bëjmë ndryshimin”, ka thëni qytetari.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.