Kosnett uron Pashkët: Sot kjo ditë na kujton fuqinë e këmbënguljes së kosovarëve pa marrë parasysh pengesat

Philip Kosnett, Ambasadori amerikan në Kosovë në Twitter ka bërë një urim për ditën e Pashkëve për të gjithë besimtarët e komunitetit Ortodoks të Kosovës.

“Urime dita e Pashkëve të gjithë pjestarëve të komunitetit Ortodoks të Kosovës. Ndërsa reflektojmë për një vit sfidues, sot kjo ditë na kujton fuqinë e vetë-përmirësimit dhe këmbënguljes së kosovarëve të zakonshëm, pa marrë parasysh pengesat.” – Ambasadori Kosnett në Twitter.

Related posts