Kosova humb ndeshjen parakualifikuese në basketboll ndaj Sllovakisë për Botërorin 2023

Ka përfunduar ndeshja në basketboll, Sllovaki – Kosovë, me rezultat 91-67, e cila është luajtur në Bratisllav të Sllovakisë.

Kjo ndeshje për dardanët ishte tejet e rëndësishme pasi ishte parakualifikuese në kuadër të FIBA-së-Kupa e Botës 2023.

Kosova gjindet në Grupin B, së bashku me Islandën, Sllovakinë dhe Luksemburgun.

Ndeshja është ndjekur ekskluzivisht në Artmotion.

Ndeshja e radhës Island-Kosovë luhet të shtunën, më 28 nëntor, në ora 16:00.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.