Kryeministri Hoti dhe ministrja Dumoshi bën homazhe në nderim të ikonës së muzikës shqipe Ismet Peja

Kryeministri Hoti, i shoqëruar nga ministrja e kulturës Vlora Dumoshi kanë bërë homazhe në nderim të jetës dhe veprës të ikonës së muzikës së mirëfilltë shqipe, Ismet Peja.

Më posht lexoni llogarinë e tij facebook:

Këngëtari Ismet Peja ka hyrë në historinë artistike të Kosovës. Ne të gjithë jemi rritur me këngët e tij. Sot vërtet është ditë e dhimbshme për familjen e komunitetin artistik. Por, ne do ta kujtojmë gjithmonë me këngët e tij.

Në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovë, shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, miqtë dhe komunitetin artistik.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.